ŠAMANSKÁ INDIVIDUÁLNÍ KONZULTACE 

Blahopřeji ti, že jsi se rozhodl(a) pro opravdovou změnu v životě! 
 
To, že jsi tady, znamená, že se chceš ve svém životě opravdu posunout. Většina lidí o tom jen teoretizuje, ale ty právě děláš první krok. Gratuluji!
 
Šamanská konzultace probíhá online, tedy se spojíme pomocí microsoft teams, a ty tak během našeho online setkání můžeš zůstat v pohodlí svého domova a vše zažít příjemně, klidně a přitom efektivně.
 
Příčiny svých fyzických, psychických i emocionálních problémů totiž můžeš z energetického pole úplně normálně vyndat, transformovat, a tím i odstranit. 
 
To, co bys sám pracně hledal(a), mnohdy i roky zpracovával(a) a co namáhavě táhneš životem, můžeš po mém boku při energetickém sezení efektivně vyřešit, a zaměřit tak svůj život na radost, lehkost, svěžest a zdraví.      

JAK NA TO?

Pomocí tlačítka níže si prosím rezervuj svou 90minutovou šamanskou konzultaci, v rámci které se spolu energeticky podíváme na tvou situaci, tvé cíle a možnosti, jak vše realizovat. 
 
 Cena této šamanské konzultace je 3.650,- korun. Po zaplacení budeš automaticky přesměrován na stránku, kde si v mém Rezervačním systému budeš moct vybrat konkrétní termín své konzultace.

 
 Těším se na naše online setkání.
 Bára Večeřová

Vytvořeno ve FAPI